SPORTSKA SALA

Zahvaljujući ulaganjima Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i grada Kraljeva u sklopu Doma učenika srednjih škola Kraljevo je sportska hala - jedna od najmodernijih u ovom delu Srbije.

Objekat je montažnog tipa površine 1150 metara kvadratnih, dok je sam prostor za odvijanje sportskih altivnosti (sportski teren) dimenzija 41 x 22 metara.

Sportska sala je multifunkcionalnog tipa jer svojom prostornošću i kvalitetom opreme (elektropodizni koševi, automatsko spuštanje zavesa, digitalna signalizacija) pruža mogućnost bavljenja različitih sportskih disciplina istovremeno.

Sportska sala
Sportska sala

Ovaj reprezentativni objekat prvenstveno je namenjen korisnicima Doma učenika srednjih škola Kraljevo - deci koja svoje školovanje provede u našem gradu i koja svoje slobodno vreme kvalitetno realizuju u okviru nekih od nekih sekcija koje postoje u Domu.

Sekundarna namena hale je komercijalnog tipa odnosno izdavanje u privatne svrhe uz stalni nadzor zaposlenih.

U smislu izdavanja, komparativna prednost naše sportske hale u odnosu na objekte sličnog tipa je u tome što je za korisnike obezbeđen smeštaj hostelskog tipa (period letnje i zimskog rasputa) kao i ishrana.

Sportska sala
Sportska sala